"Ние имаме 96,7 % удовлетвореност на фирмите, с които работим"

“СЕЛФ КИЙ” ЕООД (K2S.BG) е консултантска компания, създадена през 2012 г. и специализирана в провеждането на фирмени обучения. За тези няколко години сме допринесли за обучението на стотици служители в множество сфери на бизнеса - телекомуникации, банки, застраховане, аутсорсинг, недвижими имоти, бързооборотни стоки и други.

В обученията си прилагаме доказани и проверени в практиката ни модели, съобразени с най-новите тенденции в бизнес средата. За изминалите години имаме вече десетки проведени обучения, огромно количество материали, игри, казуси, задания. 

Нашият екип се състои от лектори, които имат над 10 години опит в научната сфера и бизнеса. Това са хора, реално потопени в материята, чрез която провеждат обученията. Всеки един от тях има личен практически опит в преподаваните сфери и безупречна теоретична подготовка за най-съвременните и работещи методи във водената тема.

Част от нашите клиенти...

Клиентите ни за нас:

"Cells4Life - България препоръчва екипа на K2S.BG като надежден и лоялен партньор с висока компетентност и индивидуален подход към потребностите на своите клиенти."  

          Даниела Мирчева, Управител Cells4Life - България

 "Поставеното от нас задание и идея за обучение бе много точно разбрано от екипа на K2S.BG. Обучаващият екип подходи доста професионално към заданието. Лекторът притежава богат опит и се опита да даде на обучаваните лични примери и препоръки, за да могат обучаваните да постигат по-добри резултати."

     Захари Дончев, Бранд Мениджър DESIZO MONNI MILANO

"Поставените цели бяха изпълнени успешно, като по време на съвместната ни работа целият екип на K2S.BG се отнасяше отговорно, с висок професионализъм и отлична теоретично-практическа подготовка. Проведеното обучение допринесе за подобряване на квалификацията на нашите служители, организация на работния процес и комуникация с клиентите на фирмата."

     Камелия Евгениева, Управител NET-SURF.NET

 

"Коректността и отговорното отношение към поетите ангажименти са основа за бъдещо сътрудничество със K2S.BG. Това е партньор, който с радост бихме препоръчали на всеки, който се нуждае от професионални и качествени фирмени обучения."

         Гинка Николова, HR Мениджър YANA TEXTILE

 "Препоръчваме фирма K2S.BG и смятаме, че заслужава високи нива на доверие относно техните настоящи и бъдещи проекти. Техният професионализъм във всички фази на  подготовката и провеждането на обучения е гаранция за успеха на всяка една организация."

     Петър Петров, Управител "БГ Серт Регистър" ЕООД

"Много добре структурирано изложение на информацията. Добра комуникация между лектора и курсистите. Провокиране на курсистите за активно участие в курса."

Силвия Денчева, управител на СПА център

 "Конкретно, ясно разграничаване на терминологията, много практически примери от опита на лекторите."

         Елена Христова, служител

 "Интересно. Занимателно. Малки групи  и възможност за повече дискусии."

       Кирил Кандиларов, съосновател "Кандиларов" ООД

Направете запитване за обучение:

Галерия