K2S.BG на HR DAYS 2024: 4 Топ тенденции във фирмените обучения

K2S.BG_HR DAYS 2024

Представяме ви 4 ТОП ТЕНДЕНЦИИ ВЪВ ФИРМЕНИТЕ ОБУЧЕНИЯ, които ще поставим във фокуса на вниманието на HR DAYS 2024 – най-голямото събитие на HR общността.

За последните 10 години въпросът „Защо на компаниите са им нужни фирмени обучения за надграждане на екипите“ постепенно намира своя отговор.

По-трудният въпрос пред тях сега е „Какъв тип обучения да изберат и на какъв доставчик да се доверят?“

Ако сте изправени пред този въпрос, добре е да вземете предвид 4 топ критерия при вземане на решението.

HR TRENDS

Тези тенденции са ключови за нас при изработването на успешни фирмени програми:

  1. Вашата индустрия има специфики, които вие познавате най-добре – още по-добре е в екипа на компанията доставчик да има лектор-тренери, които също да имат натрупана експертиза и опит в нея.
  2. Никой не обича да му продават, но – всеки обича да купува. Това важи и за знанията и уменията. Затова изберете фирма, която ще попита Вас и най-вече екипа ви от какво има нужда и това ще го мотивира да участва активно след това в тренингите.
  3. Знанията и уменията се усвояват най-трайно чрез преживяване – чрез активно включване в решаването на реални казуси, с които се сблъскваме всеки ден в работата си. Методология за фирмени обучения, базирана на „учене чрез преживяване“ дава бързи резултати в реалните действия на екипите ви.
  4. Вие имате уникална визия за развитието на Вашия бизнес и на Вашия екип. Ако тя бъде интегрирана като част от фирменото обучение, екипите ви ще приемат фирмените ценности по-лесно и ще ги отстояват след това. Малко компании за фирмени обучения могат да предложат това. Бъдете взискателни, за да го получите. Заслужава си!

По всеки един от тези критерии можете да поставите своите изисквания към нас и в персонална среща да изработим програма конкретно за Вашата компания, съобразена с всички 4 Топ тенденции във фирмените обучения.

Нашата цел е Вашият успех!

Направете запитване или ни се обадете на телефон: +359 898 83 82 08

Напишете коментар