Фирмени обучения за продажби

Фирмени обучения за продажби, които предоставят съвременно ноу-хау как да увеличите продажбите си и да спечелите лоялни клиенти. За всяко конкретно бизнес обучение получавате безплатна професионална консултация за определяне на потребностите, както и индивидуална програма, съобразена с целите на фирмата Ви и Вашата сфера на дейност.

Фирмено обучение "Ефективни продажби"

Вие имате вече формиран екип от търговци или предстои неговото разширяване. Искате да запазите своите пазарни позиции или предстои да стъпите на нови пазари. Имате много успешни продавачи в екипа си и други, които сега навлизат в бизнеса. При всички тези случаи ефективните продажби, респективно успеха на бизнеса ви, зависят от уменията и мотивацията на вашите търговски представители.

Какви цели постигат търговските обучения?

Обучението по продажбени умения, изградено съобразно особеностите на Вашия бизнес, ще:

Целта на това обучение е да повиши продажбените умения на Вашия екип за увеличаване и задържане на клиентите. Обучението изгражда трайни умения за оценка на всеки потенциален клиент в продажбения процес. 

Осъзнавайки и запечатвайки в подсъзнанието си ефективните търговски техники, търговците успешно ще помагат на клиентите да дефинират правилно и да намерят най-удовлетворяващо решение на своите нужди и потребности.

Вашите продавачи ще изградят умението да представят точния продукт по най-ефективен начин. Ще могат умело да се справят с възраженията и успешно да приключват продажбата.

фирмени обучения продажби

Какво включват обученията по „Ефективни продажби“?

Какви ключови знания и умения дават обученията по продажби?

Обученията за продажбени умения могат да бъдат фокусирани върху:

Всяко едно обучение ще бъде адаптирано спрямо конкретните потребности и цели на Вашия бизнес.

Искате да научите повече?

Направете запитване и ние ще се свържем с вас в рамките на 24-48 часа.

Обадете ни се: +359 898 83 82 08; +359 898 45 58 65